Creatieve kerstmarkt Exel weer op stapel

De jaarlijkse Creatieve Kerstmarkt in Exel vindt plaats op 9 december in de grote zaal van Brasserie De Mölle. Daar bieden diverse standhouders hun eigengemaakte creatieve werkstukken te koop aan.
Er is aanbod voor iedereen. Er zijn dit jaar een aantal nieuwe standhouders die hun eigen gemaakte producten presenteren. Op creatief gebied kunt u kerststukjes en kerstkransen kopen. Ook zijn er sieraden, zijden sjaals, schilderijen, kerstkaarten, houten speelgoed, cadeauartikelen en mooie kaarsen te koop.
Gelijktijdig met de markt binnen kunt u buiten op het terras van De Mölle uw kerstboom kopen of starten met de Midwinterhoornwandeling over landgoed Ampsen. Na afloop kunt u dan genieten van een heerlijke oliebol, gebakken door de buurtvereniging uit Exel.
Al deze activiteiten zorgen jaarlijks voor een prettige sfeer en een gezellig drukte in en rond Brasserie De Mölle! Zeker een bezoekje waard!
U bent van harte welkom op de Kerstmarkt op zondag 9 december van 10.30 uur tot 16.30 uur. Parkeren en toegang zijn zoals altijd gratis.

Speak Your Mind

*