Midwinterhoornwandeling Landgoed Ampsen

Zondag 9 december wordt door de bewoners van Landgoed Ampsen en Exelse Tol voor de veertiende keer de Midwinterhoornwandeling over het Landgoed georganiseerd. Deelnemers hebben de keuze uit een route van 5 of 7,5 of 12 kilometer. De uitgezette routes laten fraaie delen van het landgoed zien. Zo voeren de routes onder andere langs het Kasteel Ampsen en door het Sterrebos.
Tijdens de Midwinterhoornwandeling van december 2017 was het weer wat onstuimig, maar de wandelaars vonden de sneeuwval prachtig. De paden, lanen en de bomen in het bos kregen een sprookjesachtige sfeer. De warme dranken en glühwein samen met het spookachtige geschal van de midwinterhoorns maakte de winterpret helemaal compleet.
Voor de wandeling van 2018 zal de Midwinterhoorngroep Lochem wederom haar medewerking verlenen. Onderweg zullen de wandelaars dan ook door de bijzondere klanken van de hoorns worden begeleid.
Op twee locaties staan vrijwilligers paraat om de wandelaars te voorzien van een hapje en een drankje tegen een kleine bijdrage.

Deelname aan de wandeling kost € 2,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis). Neem voldoende kleingeld mee, want pinnen is niet mogelijk.
Met de opbrengst wordt een nader te bepalen goed doel ondersteund.  Van het positieve saldo van verleden jaar heeft de organisatie € 750,- kunnen overmaken aan de Stichting Noaberhulp Zutphen.
http://www.noaberhulpzutphen.nl/
Wandelaars kunnen tussen 10.30 en 13.30 uur starten vanaf Brasserie De Mölle, Oude Lochemseweg 4 in Exel. Een bezoekje aan de sfeervolle kerstmarkt in De Mölle kan dan gelijk worden meegepakt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de start/finish. Volg hiervoor de borden. Vanaf Treinstation Lochem is het ± 15 minuten lopen naar het startpunt.
Doe mee! Hoe meer wandelaars, hoe meer gezelligheid en hoe meer geld naar een goed doel.

Voor verdere informatie zie www.midwinterhoornwandeling.eu;

facebook: @MidwinterhoornwandelingAmpsen; Twitter: @MidwinterhoornA

Speak Your Mind

*