Organiatie Midwinterhoornwandeling Ampsen schenkt deel opbrengst aan De Hoge Weide

De 14de Midwinterhoornwandeling op zondag 9 december 2018 over landgoed Ampsen was een topper.
Dankzij prima wandelweer met vooral in de middag zon en 350 betalende deelnemers (kinderen t/m 12 jaar gratis) heeft deze wandeltocht opnieuw voldoende positief saldo opgeleverd om een bedrag te kunnen schenken aan een goed doel.
Namens de organisatie van de Midwinterhoornwandeling konden Ina Schekman, Gera en Herbert Langeler op maandag 11 februari een cheque t.w.v. 750 Euro overhandigen aan Carla de la Haye van
woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide te Lochem. De Hoge Weide zal de schenking gebruiken voor de aanschaf van een duo fiets voor haar bewoners.
Op de dag zelf waren wandelpaden van de drie afstanden 5 km 7,5 km en 12 km goed opgeschoond en droog zodat zelfs met kinderwagens prima kon worden gewandeld. Bij de rustpunten vonden de tijdloze lekkernijen: pannenkoek, erwtensoep en broodje knakworst in combinatie met glühwein en chocolade melk gretig aftrek. Het enthousiasme van de Ampsense pannenkoekenbrigade zorgde er mede voor dat ook in de “spits” tussen 12:00 en 14:00 uur een ieder vlot zijn consumpties kreeg.
De organisatie dankt Landgoed Ampsen voor het beschikbaar stellen van haar terrein, werkschuur en kantine. De inzet van de vrijwilligers van landgoed Ampsen en Exel-Tol samen met de hoornblaaskunsten van de Midwinterhoorngroep Lochem zorgde dat deze dag weer een onvergetelijk succes werd.
Informatie over beide organisaties vindt u op:
www.midwinterhoornwandeling.eu
www.margaklompe.nl/wonen/locaties/lochem/de-hoge-weide

Speak Your Mind

*